TSO'nun iftarına büyük katılım

TSO

TSO tarafından verilen iftar yemeği Kırıkkale'nin iş dünyası bürokrat ve siyasetçileri bir araya getirdi. Gök Düğün Salonunda düzenlenen yemeğe katılanlar oda başkanı ve yöneticiler tarafından kapıda karşılandı. Yemekten sonra konuşan Gök, sevdalarının am

TSO’nun iftarına büyük katılım

 

TSO tarafından verilen iftar yemeği Kırıkkale’nin iş dünyası bürokrat ve siyasetçileri bir araya getirdi. Gök Düğün Salonunda düzenlenen yemeğe katılanlar oda başkanı ve yöneticiler tarafından kapıda karşılandı. Yemekten sonra konuşan Gök, sevdalarının amaçlarının ve aşklarının Kalkınmış bir Kırıkkale, büyük bir Kırıkkale, zengin bir Kırıkkale olduğunu söyledi. Gök konuşmasında sık sık birlik beraberlik vurgusu yaptı 

 

YAKLAŞIK BİN 200 KİŞİ KATILDI

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından iftar yemeği düzenlendi. Kırıkkale’nin en büyük salonlarından birisi olan Gök Düğün Salonunda düzenlenen yemeğe sanayiciler, iş adamları, esnaflar, tüccar ve bazı siyasetçilerle sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve oda yönetim kurulu üyeleri katıldı. İftar saatine yakın saatte gelmeye başlayan davetlileri başkan ve yönetim kurulu üyeleri birlikte kapıda karşıladı. Protokol üyeleri ile eski TSO başkan ve yöneticilerinin dışında diğer davetliler ayrılan masalarda istedikleri yerlere oturdu. Genellikle gruplar halinde salona gelen davetliler aynı masalarda oturmayı tercih etti.

 

 

BİZİM DAVAMIZ KIRIKKALE DAVASI

İftar vaktine kadar süren karşılamadan sonra ezanla birlikte iftarlar açıldı. İftar duasının ardından kısa bir konuşma yapan TSO yönetim kurulu başkanı Ekrem Gök yaptığı konuşmada öncelikle sanayici, esnaf ve tüccarların rutin işlerinden söz ederek odaya üye esnafların, tüccar ve sanayicilerin tek amacının zengin, gelişmiş sürekli ileriye güvenle bakan bir şehir olduğunu söyledi. Kırıkkaleliler olarak amacımızın, davamızın sevdamızın bir olduğunu belirterek  “Bizim davamız bir, sevdamız bir, aşkımız bir. Kalkınmış bir Kırıkkale, büyük bir Kırıkkale, zengin bir Kırıkkale.  İşte bunu, bu salonu dolduran sizlerin temsil ettiği iş dünyası, tüccar ve sanayiciler yapacak. Sizler yatırım yaptıkça, ürettikçe, istihdam sağladıkça Kırıkkale kalkınacak. Allah’ın izni ile hep birlikte bunu da başaracağız. Bu vesileyle 1963 yılından beri Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasına emeği geçen başkanlarımızı yad etmek istiyorum.” Dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gecemizi gündüzümüze katarak

Kırıkkale’ye hizmet ediyoruz

 

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, TSO yönetiminin gecesini gündüzüne katarak Kırıkkale’ye hizmet etmeye yemin etmiş üyelerden oluştuğunu söyledi. Gök, “Biz, her sabah dükkanını ‘’dualarla’’ açan, siftahını besmeleyle yapan, gün sonunda iş yerinden ‘’hamdolsun’’ diye çıkan tüccarlarız.” dedi.

 

GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATIYORUZ

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasının geleneksel iftar yemeği yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. TSO tarafından Gök Düğün Salonunda düzenlenen iftar yemeği Kırıkkale’deki tüm sanayici, esnaf, tüccar ve iş adamları ile bürokratları bir araya getirdi.

İftar yemeğine AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, protokol üyeleri ve TSO üyeleri katıldı. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, açılış konuşmasında TSO yönetiminin gecesini gündüzüne katarak Kırıkkale’ye hizmet etmeye yemin etmiş üyelerden oluştuğunu söyledi. Gök, “Biz, her sabah dükkanını ‘’dualarla’’ açan, siftahını besmeleyle yapan, gün sonunda iş yerinden ‘’hamdolsun’’ diye çıkan tüccarlarız.” dedi.

 

 

HEP BİRLİKTE RABBİMİZE DUACIYIZ

Bu iftarın önümüzdeki yıllarda da süreceğini belirten   Gök ramazan ayının hatalardan arınma, kusurlardan dönme ve af dileme ayı olduğunu söyledi. Gök“ Öncelikle, hepinizi Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odamız adına saygıyla selamlıyorum. Sözlerime bu iftar sofrasında bizi bir araya getiren yüce Rabbimize şükrederek başlamak istiyorum. Hepiniz, hoş geldiniz, şeref verdiniz.Bundan sonra, Allah izin verir ise, her yıl geleneksel hale getireceğimiz iftar programının ilkini düzenlemiş bulunmaktayız. Ramazan-ı Şerif; af ve mağfiret…, paylaşma ve bütünleşme…, fakat aynı zamanda, hatalarımızla yüzleşme, kusurlarımızdan arınma…, biraz durulma, etrafımızı anlama, kardeşlerimizle hemhal olma ayıdır.”  Diye konuştu.

 

ÜLKEMİZDE VE ÇEVREMİZDE KARIŞIKLIK

Ülkemizde ve dünyada yaşanan olaylardan bahseden Gök “Maalesef bugünlerde, ülkemizde ve dünyada birçok acı olaya şahit oluyoruz. Örneğin Soma’daki elim hadise… sonra yanı başımızda Suriye ve Irak’taki yaşananlar…, içimizi parçalayan; dertler zulümler yaşanıyor. Biz, bugün sahip olduklarımız için şükrederken bütün insanlık için neler yapabileceğimizi de elbette bir kere daha düşünmeliyiz. Umudumuz ve dualarımız, bu mübarek Ramazan ayında mazlumların acılarının son bulması, gönüllere kardeşlik, barış ikliminin egemen olması… Gayretimiz de, bu ve benzeri acıların yaşanmaması için daha fazla çalışmak yönünde olmalı.” Dedi.

 

AMACIMIZ BİRLİK VE BERABERLİK

Birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi adına bu iftarın düzenlendiğini belirten Gök “Ticaret ve Sanayi odamız olarak birlik ve beraberliğimizin pekiştirilmesi adına, büyük bir iftar programına öncülük etmiş bulunmaktayız. İnsanların bir araya gelmesine, Ramazan ikliminin, bu güzel atmosferin paylaşılmasına, sosyal bir kaynaşmanın yansımasına katkı sağlıyoruz. Kırıkkale’nin tüm müteşebbislerinin temsilcileri bu salonda. Biz ‘’Kırıkkale’ye hizmet etmek için’’ gecesini gündüzüne katan kocaman bir aileyiz. Biz, her sabah dükkanını ‘’dualarla’’ açan, siftahını besmeleyle yapan, gün sonunda iş yerinden ‘’hamdolsun’’ diye çıkan tüccarlarız.”

 

BİZİM AMACIMIZ YOLUMUZ DOĞRUDUR

Kırıkkale’nin kalkınması adına kendilerine söz verdiklerini belirten Gök sözlerini şöyle sürdürdü “Bizim yolumuz doğru, gönlümüz Hak’ta, bizim davamız bir, sevdamız bir, aşkımız bir. Kalkınmış bir Kırıkkale, büyük bir Kırıkkale, zengin bir Kırıkkale.  İşte bunu, bu salonu dolduran sizlerin temsil ettiği iş dünyası, tüccar ve sanayiciler yapacak. Sizler yatırım yaptıkça, ürettikçe, istihdam sağladıkça Kırıkkale kalkınacak. Allah’ın izni ile hep birlikte bunu da başaracağız. Bu vesileyle 1963 yılından beri Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasına emeği geçen başkanlarımızı yad etmek istiyorum.” 

 

BİZİM 51 YILIK MAZİMİZ VAR

TSO’nun kuruluşu tarihinden söz eden Gök “Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odamız 1963 yılında kurulmuş olup 51 yıllık mazisi olan bir odadır.  Odamızda 51 yıl içinde 10 Yönetim kurulu Başkanı, 20 Meclis Başkanı hizmet etmiştir. Aramızdan ayrılan Başkanlarımıza Allah’tan rahmet, aramızda bulunan başkanlarımıza da sağlık sıhhat ve uzun ömürler diliyorum. Başkanlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunarken, sözlerime Üstad’ın dediği gibi devam etmek istiyorum:‘’Sanma bu tekerlek kalır tümsekte, yarın elbet bizim, elbet bizimdir. Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir.’’

 

HEDEFLERE MUTLAKA ULAŞACAĞIZ

Tasarladıkları hedeflere ulaşacaklarını anlatan göz sözlerinin sonunda “Hedeflerimize ulaşacağız. Hayalleri hep birlikte gerçek yapacağız. ‘’Varmak için menzile, yürüyeceğiz gündüz gece.’’ Yarın bizimdir, yarın Türkiye’nindir. Yarınlar bu milletindir. Allah gönlümüzü zengin, emeğimizi ve kazancımızı bereketli, milletimizin birlik ve beraberliğini daim kılsın. Yolumuz açık, yeni hizmet binamız tüm üyelerimize ve Kırıkkale’mize hayırlı olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun.” dedi. Ekrem Gök’ün konuşmasından sonra Milletvekili Ramazan Can da kısa bir konuşma yaparak önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçiminde ilk kez sivil bir Cumhurbaşkanı seçileceğini söyledi. Bu amaçla herkesin mutlaka sandık başına gitmesi gerektiğini bildirdi.  

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ